OP Autorahoitus

A-Katsastus - OP Autorahoitus

Rahoitusta ja turvaa yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan

A-Katsastus ja OP tarjoavat osamaksurahoitusta yksityishenkilöiden väliseen autokauppaan.

Voit saada OP:n osamaksun yksityishenkilöltä ostettavaan autoon. Palveluun liittyvä auton rahoitustarkastus, rahoitussopimus ja autokauppa tehdään A-Katsastuksella. A-Katsastuksen puolueeton asiantuntija tarkastaa auton ja antaa sinulle selkeän raportin sen kunnosta. Samalla käynnillä hoidat sujuvasti rahoitussopimuksen, vakuutukset ja rekisteröinnin sekä autokaupan paperityöt A-Katsastuksen palveluneuvojan avustamana.

Osamaksun myöntää OP Yrityspankki Oyj. Auton rahoitustarkastuksen tekee A-Katsastus Oy. A-Katsastus ei ole kaupassa osapuolena.

Huomioithan seuraavat asiat:

  • Auton tulee olla myyjän omistuksessa. Rahoitusyhtiön omistamaan autoon ei voi saada OP:n osamaksurahoitusta. Auton kaikkien omistajien on oltava mukana kaupanteossa, väärinkäytösten estämiseksi valtakirja ei kelpaa.
  • Sekä myyjällä että ostajalla on oltava kuvallinen henkilöllisyystodistus mukana ja heidän on oltava paikalla yhtä aikaa.
  • Auton ostajalla on oltava mukana voimassa oleva ajokortti.
  • Auton ostajan on hyvä varata mukaan pankkitunnukset ja pääsy verkkopankkiin mahdollisen käsirahan maksua varten.
  • Auton myyjän on hyvä varata mukaan pankkitunnukset varmenteen luomista varten. Rahoitettavan osuuden OP Yrityspankki Oyj maksaa myyjän tilille.

Lue lisää yksityishenkilöiden välisen autokaupan osamaksusta OP:n sivuilta

OP Autorahoitusta tarjoavat pisteet

Haluatko varata ajan?