InCar-lasipalvelu

A-Katsastus - InCar-tuulilasipalvelu

Iskikö kivi tuulilasiin?

Tiesitkö, että A-Katsastuksen asemilla korjataan myös pieniä lasivaurioita ja kiveniskemiä tuulilasista? Jos sinulla on lasivakuutus, korjaus on sinulle maksuton. Kiveniskemät korjataan ilman ajanvarausta tai katsastuksen yhteydessä.
 

A-Katsastus - InCar-lasipalvelua tarjoavat pisteet kartalla

InCar-lasipalvelua tarjoavat pisteet

Pienikin särö tuulilasissa kannattaa hoitaa kuntoon mahdollisimman pian. Lasissa oleva pieni iskemä voi helposti laajentua isoksi halkeamaksi. Silloin ajoneuvosi ei ehkä enää läpäise vuosikatsastusta, ja halkeama voi myös heikentää näkyvyyttä ja näin vaarantaa oman ja matkustajien turvallisuuden.

Jos havaitset tuulilasissa rikkoutuneen kohdan, kannattaa toimia nopeasti. Estä lian ja kosteuden pääsy vaurioon esim. liimaamalla pala kirkasta pakkausteippiä vaurion päälle ja korjauta vaurio pikaisesti.

Hyvä nyrkkisääntö on, että jos iskemä on pinta-alaltaan pienempi kuin kahden euron kolikko, pystytään se usein vielä korjaamaan. Korjauksessa tuulilasin särö täytetään hartsilla, joka kovetetaan UV-valolla. Korjausalueen pinta hiotaan ja kiillotetaan. Mikäli ammattilaisemme pääsevät tekemään korjauksen nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, eikä säröön ole päässyt likaa, on vaurio korjattuna lähes huomaamaton.

Isommissa lasivaurioissa kannattaa ottaa yhteyttä valtakunnalliseen InCar-asiakaspalveluun.
www.incar.fi

Haluatko varata ajan?